Pharma transport

  1. Home
  2. Pharma transport

Geconditioneerd pharma transport

Van geconditioneerd pharma transport naar veilig vervoeren van geneesmiddelen en medicijnen, dat is waar Allday Transport u bij kan ondersteunen. Bij farmaceutisch transport is het zeer belangrijk dat de temperatuur van de goederen goed worden bewaakt. Om dit te monitoren maken wij gebruik van GPS gecontroleerde vrachtwagens waarbij de temperatuur op afstand wordt beheerd.

Als pharma transportbedrijf zijn wij altijd op de hoogte van de wetten, richtlijnen en regels die gelden bij geconditioneerd vervoer van geneesmiddelen en medicijnen. Met hoge zorgvuldigheid, nauwkeurigheid en veilig transport komen uw goederen op de gewenste eindbestemming aan. Wij beiden pharma transport aan voor zowel Nederland als ook andere landen binnen Europa.

Veilig en geconditioneerd vervoer

Bij Allday Transport zijn uw medische goederen in veilige handen. Van het moment van inladen, tijdens het geconditioneerd vervoer tot en met het uitladen. Wij vervoeren farmaceutische producten volgens de GDP-richtlijnen. Daardoor weet u dan ook dat uw goederen veilig vervoerd worden, en op tijd en in optimale conditie worden afgeleverd.

We hebben temperatuurgeregelde trailers en bakwagens om farmaceutische en gezondheidsproducten veilig te vervoeren. Onze cold chain zendingen volgen de GDP-richtlijnen door altijd een trailertemperatuur tussen 2-8°C te garanderen. Mocht er een temperatuur overschrijding voordoen, dan krijgen zowel de chauffeur als de centrale planning een melding waarbij we direct actie ondernemen.

Offerte pharma vervoer aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten van pharma vervoer en wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte pharma transport aan. Uiteraard kunt ook eerst contact opnemen met onze experts. Zij beantwoorden al uw vragen. Wij bieden efficiënte en veilige transportoplossingen voor de individuele behoefte van onze klanten.

Wij denken dan ook graag met u mee voor het nationale of internationale vervoer van uw geneesmiddelen en medicijnen. Bij Allday Transport profiteert u onder andere van deskundigheid, stiptheid en scherpe prijzen voor in temperatuur gecontroleerd transport van farma- en healthcare producten.

Menu